Azért mert szerettek jöttem a világra, s lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel, a kincsetek vagyok, pici kincs, de EMBER.

2010. november 10., szerda

Méreckedés

Ma voltunk az egy éves státuszvizsgálaton a doktornéninél. Minden rendben van. Liza összement! :))
76 centinek mérték. :) ( Itthon majdnem 80 :) ) Mindegy. Majd a mi védőnőnknek mondom, amikor a diagramot készíti. Marcit is kisebbnek mérték annak idején. Bele is került a túlsúlyos kisfiúk sávba. Aztán miután átjavították, már nem is volt túlsúlyos, csak szélső érték. :) S ha már a súlynál tartunk. Liza 11,4 kg volt. Ennél egy pár dekával kevesebb,nem sokkal, csak két napja nem kakilt akkkkkorát. :)  Marci 1 évesen 12,2 kiló volt. S őt is 76 centinek mérték. :) Pedig Marci tuti, hogy méég magasabb volt, mint most Liza. A ruhák alapján látom. :)  Fejkörfogat terén Marci nyert. :) 48 volt neki 1 évesen, Lizáé 46. A mellkörfogatuk ugyanakkora. :) 48 centi. Ja, és a fogaik száma is egyezik. Na nem most. :)) Hanem 1 éves korukban. :)
Vérnyomást is mért a doktornéni. Na ez Marcinál nem volt...vagy nem emlékszem. Ezt kicsit nehezményezte a kisasszony. Még krokodilkönnyeket is bevetett a sérelem végett. Aztán míg az asszisztenssel megbeszéltük az oltásokat, az ölemben ülve elaludt. :)

Holnap délután megyünk megint doktornénihez. Mindketten megkapják az influenza-elleni védőoltást. Mivel mindketten kicsik, kettőjüknek elég egy. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése