Azért mert szerettek jöttem a világra, s lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel, a kincsetek vagyok, pici kincs, de EMBER.

2010. december 17., péntek

Karácsonyi daltanulás

Marcikának próbálom megtanítani a "Kiskarácsony, nagykarácsony"-t...de ritka amikor végighallgatná. Általában félbeszakít, s azt mondja " Anya, igeneld a hittáát"
S ekkor együtt elénekeljük a Hinta-palintát. "Hííííta, pajíííta, égi szita, kis katona, ugój a iszááába" Így hangzik Marcitól.
Ha így marad, akkor ez lesz a karácsonyi dal. :)  

Liza már nem csak zebrázni tud, hanem már gumilovarnő is. Nagy élvezettel pattog rajta. Marci ma elvette tőle, mondtam, adja vissza neki, mert a baba kapta szülinapjára...s láss csodát! Visszaadta neki. Igaz utána elvonult a fotel mögé, s bevágta a Marci féle speciális szigorú tekintetet. :)
Más új szokása is van Lizának a lovagláson kívül. Lefekvés után feláll a kiságyban, kidobja a rongyit, majd a cumit, s vár... Ha visszaadom neki a tárgyakat, hamarosan újra kidobja őket..ha nem, akkor sírni kezd. Jópár visszapakolás után kezd fáradni. A végefelé már csak a cumit adom neki vissza, hogy kevesebbet kelljen visszaadogatni...Aztán egyszer csak lefekszik..és már alszik is. Ezt a jó kis játékot 2 napja találta ki. Este és ebéd után is űzi...remélhetőleg, hamar megunja. :)

MÉG 1 HÉT VAN HÁTRA KARÁCSONYIG!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése