Azért mert szerettek jöttem a világra, s lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel, a kincsetek vagyok, pici kincs, de EMBER.

2010. június 3., csütörtök

Mászás, biciklizés...pofon :-)

Luncikának sikerült a négykézlábonállás közbeni seggriszálást mászásba átvinni. Hátulról igaz egy kis békára hasonlít, de egyre ügyesebben halad előre. S nem csak a talajon, hanem a kompban is. Igaz, az is a talajon van, de nem úúúúúúgy. ;-) Rákból sikerült egyesbe kapcsolni a kompot. :-)
Marci délután bicajozni tanult. Kati segített neki. Teker-tekert. :-) A kormányozással még nem jutott dűlőre, de nem mehet minden egyből, mint a karikacsapás. Majd holnap. :-)
Felbicajoztunk mamához. Ott Marci szokás szerint nagyon elemében volt. Aztán, amikor nekiállt megenni a szappanos vizet a buborékfújóból, megkérdeztem tőle, hogy kér-e egy pofont. Mondta: Pofó. Mondom megint: Kérsz egy pofont? Mondta: Pofó. Majd bement a spájzba, s ott is mondta: Pofó. Ott kérte a pofont. :-) De nem találta...így kinyitotta a hűtőt, hátha ott van az a pofon..de nem találta ott sem. :-) Egyszer lehet előkerül. :-)

1 megjegyzés:

  1. Innen is látszik, hogy még soha sem kapott pofont! :D :D Reméljük, nagyon jó kisfiú marad és a pofont mindig a spájzban kell majd keresnie! :)

    VálaszTörlés