Azért mert szerettek jöttem a világra, s lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel, a kincsetek vagyok, pici kincs, de EMBER.

2010. június 14., hétfő

Sok gyerek méretű medence

Tegnap délután elmentünk a Balatonhoz strandolni. Előtte megvettük Luncikának az autós gyerekülést, így a hölgy Veszprémtől már abban feszített. Tetszett neki nagyon. Tanulmányozgatta bőszen. :-)
Mindkettőjüknek nagyon tetszett a nagy víz. Marci ,ha tehetné, még most is a vízben lenne. Lunci is "belement" kicsit. Neki is nagyon tetszett, hatalmasokat kacagott, vagyis inkább nyerített Marci rohangálásán.  Meggyúrta az iszapot is. Aztán, amikor enni is szeretett volna belőle, kimentünk.  A parton rendületlenül gazolt, aztán meguzsonnázott, majd elaludt.
Marcika rendületlenül rohagált a vízben, pogácsát sütött a homokból, majd szomorúan vette tudomásul, hogy haza kell menni. De hamar megbékélt, mert mondtunk, jövünk még. Hazafelé még énekelt is a kocsiban. :-)
Éjszaka rosszul aludt Marcika, pedig azt hittük, a nagy pancsi után mélyen fog aludni. Többször meg kellett látogatni. Lunci viszont aludt, mint akit baseball ütővel altattak el. Reggel pedig mit tapasztalok? Luncikának kint az első foga!!! Úgy tűnik, Lunci fogzása Marcit viselte meg! :-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése