Azért mert szerettek jöttem a világra, s lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel, a kincsetek vagyok, pici kincs, de EMBER.

2010. szeptember 19., vasárnap

Csavargás, zümi az orron

Pénteken esett az eső. Mivel sétálni nem lehetett kimenni, így elutaztunk Fehérvárra nézelődni. Voltunk a madarasteszkóban, benéztünk a brikosztórba, megnéztünk egy kocsit is.
Marci kis kukásautót kapott ( az ósanban olcsóbbak a játékok, mint máshol...hogy miért?). Azzal viszi a szemetet. :) Nem sok szemét fér bele, mert meccsboksz. :) Luni meg pohárépítőt kapott. Nyáron a standon egy másik kislányéval játszott, illetve Gergőnek is azt vittünk ajándékba, s ott is játszott vele. Hát, nagyon jó választás volt, mert hazáig eljátszott velük. :) Itthon is kalapál velük.
Hazafelé megálltunk az OBInál, mert Apa ott is meg akart nézni vmit. Így miután Luncinak Fehérváron muszájból ruhát vettünk-mert ha nem viszek váltóruhát, tuti valamelyiknek kéne váltóruha. :) Ha van nálunk, nincs rá szükség. - Veszprém felé vettük az irányt.
Ez a kép az OBIban készült:






















Aztán még körülnéztünk a szomszédos tacskóban is, majd hazajöttünk.

Szombaton délután mamáéknál voltunk. Marci original Micimackót nézett. Szokás szerint utánozta, amit lát. Nagyon aranyos volt. Még hazafelé is eszébejutott, amikor Micimackónak nézeteltésére támadt a méhekkel, s azt mondta: " Zümi az oooomon, jajjjj, jajjj, jajjj" s igyekezett elhessegetni a nemlétező méheket az orráról. :)
Ééééés, Luni a mamáéknál is lépett egyet. Sőt még fordult is közben. :) Itthon már előtte egy-két nappal bátorkodott megtenni, de ez az extra fordulás közben meglepetés volt. Szerintem Luncinak is. :)

Mééég nagyobb híííííííííííír!!!!! "Apa" szót már nagyon szépen mondja egy ideje, DE ma már annak mondta, akinek kell. Apának. :) Sőt, még arra is rá akarta venni Apáját, hogy vegye ki a kiságyból. " Apa, dedeeeee"
Ez azt jelenti: Apa gyere! :)

Ő az, ki apázik( Igen, levágtam pénteken a haját):






















Neki meg ez az új mániája:

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése