Azért mert szerettek jöttem a világra, s lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel, a kincsetek vagyok, pici kincs, de EMBER.

2010. október 14., csütörtök

Megérkezett a mersz :)

Luni tegnap este folytatta a bátor, önálló menetelést. A boltívtől majdnem a tv-ig elment egyedül, s csak azért majdnem, mert leült a pihenőszékben. :) Hangosan nevetett, annyira örült tettének. :) Mi is. :)
Éjszaka jól aludt. Valószínű a pár nyugtalan éjszakát ez az új mozgásfejlődési periódus okozta, hiszen nem egyszerű feldolgozni, hogy kiskutyából homo sapiens lesz az ember. :) Nekünk is új, hát még neki!!!
Reggel is már gyalog indult el, persze van, hogy elesik, mert azért még néha kibillen az egyensúlyból, viszont a lényeg az, hogy ha nincs kapaszkodó, akkor is el mer indulni egyedül, s nem megy le kutyába. :)
A másik, ami a nyugodt alvását okozhatta, az az, hogy kijött a 8.foga. Na nem teljesen, de a vége már böki az ujjam. :)






















Továbbá szintén közrejátszhatott a nyugodt alvásba, hogy nem volt fronthatás. Ezt abból gondolom, hogy Marci is nyugodtan aludt, s mivel ő már tud járni, meg a fogai is kinn vannak, csak ez okozhatta. :)
Sőt! Egyre ügyesebben rollerezik. :) Neki "olle"-e van. :)  Amit ha bosszantani akar biciklinek hív. Tudja, hogy ki fogom javítani, s nevetve rávágja "bicikli". :) Ezután többször nem szabad kijavítani, mert akkor előbb-utóbb már kiabálja, hogy bicikli. Csak jótanácsként mondom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése