Azért mert szerettek jöttem a világra, s lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel, a kincsetek vagyok, pici kincs, de EMBER.

2010. október 4., hétfő

Utazások, gyípaci és udvarrendezés

Múlt héten sokfelé kocsikáztunk. Marci nagyon szeret "nagykocsival" utazni, s Liza is élvezte, még énekelt is...na jó, inkább kiabált. Olyan hangosan, hogy egyszer Apa már hátra is nézett, hogy "Mi van?". Ekkor Liza hatalmas bájvigyorrral mondta:" Apaaaaa, Apaaaaaaa" :)))) Marci a "kékboltot" adta ki mindig uticélnak, s jobban tettük, ha be is mentünk oda, ugyanis egyszer nem mentünk be Veszprémbe a "kékboltba", s Zircig kiabálta: "A kéééééék bóóóóóótbaaaaa!!!" :)
Marci új mese-kedvencei: Bob, a mester, Noddy illetve a Klasszikus Micimackó. Kb. már mind megy kívülről. Nekem is. :) ( A Micimackó már korábban is ment. ;) )

Szombaton a mama szólt, hogy menjünk a templomhoz, mert lesz gyípacis kocsi. El is mentünk. Marci nagyon élvezte az utat a pónilovak által húzott kiskocsin. Mi nem mehettünk vele, mert ugye szegény pónilónak adtunk volna rendesen...de egy kislány vigyázott rá. Marci ahogy meghagytuk neki, végig fogta a kezét. :) Aztán bement a játszóházba rajzolni, lyukasztani. Madarat is kapott. Illetve egy rajzot is készített. Nagyon meleg volt a teremben, meg tele volt, így visszamentem vele a templomudvarba. Lunci nagyon jót játszott. Tolta-tolta a babakocsit. Majd megpróbálta átrendezni az udvart. Legalábbis kavicsügyileg. Söpörte a kezével mindenfelé. :) Párat haza is akart vinni a gyomrában, de erre nem adtam engedélyt. Pedig nagy gonddal választotta ki a fogyasztásra szánt darabokot. De azért evett koszt! Kati kocsiját megnyalogatta. :) A délután végére rendesen hasonlított egy kismalachoz. :)
Marci közben hol kijött, hol visszament. Ha nem volt hely az asztalnál, csinált magának. Evett sok-sok süteményt is. Aztán úgy volt, hogy elindulunk haza. A mama bement, majd Marci kitalálta, hogy visszamegy a mamához, mert ő még rajzol. Be is ment. Majd benéztem az ablakon, s láttam a mama nagyon beszélget valakivel...Észre sem vette, hogy Marci bement. Na, nem mintha Marci szólt volna neki, hogy visszament. Önállóan levette a kabátját, s sapkát, a sálat, felmászott a székre, s elkezdett rajzolni. :)

Na, aztán csak hazamentünk. Jól elfáradtak mindketten. Liza úgy elaludt a babakocsiban, hogy hazaérve sem kelt fel. Este felkelt enni, mert hát enni kell, s folytatta a szunyát a kiságyban. :)

Tegnap délután játszótéren voltunk. Csúszdáztak. :) Liza egy darabig hazafelé gyalog jött, tolta a kocsiját. Majd elfáradt, s nemsokára el is aludt. Marci is elfáradt. Először be akart ülni a babakocsiba, de aztán megfelelt neki az Apa nyaka is. Legközelebb ilyen fárasztó helyekre a tesókocsival megyünk. :)

Liza kövezik a templomudvarban:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése