Azért mert szerettek jöttem a világra, s lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel, a kincsetek vagyok, pici kincs, de EMBER.

2010. április 11., vasárnap

Szomorú Vasárnap száz fehér virággal...

Ha nem is szomorú, de szomorkás hangulatú a nem éppen ragyogó, sokkal inkább borongós ég miatt. Bár a gyerekek a szokásos időben keltek, de őket is nyomja ez az idő. Marci például reggelizés közben majdnem elaludt az etetőszékében, s miután végzett még kb. fél órát onnan bámulta az aktuális kedvenc meséjét, a Kis Einsteineket. (Sikerült szereznem. :-) Elsőre belefutottam valami "csehszlovák" szinkronosba...rém vicces volt...de aztán sikerült édes anyanyelvünkön beszélőt találni.
Liza is most kezd magához térni. Aludt még egyet a hintájában, s utána is csak bambult. Most már mondja a magáét. :-)

Marci új szokása sz "összehangyázás". Ő mondja így. Itt a tavasz. Feléledtek a hangyák. S járatot találtak, ami egyenesen a nappaliban vezet. Marci felvette a harcot ellenük. Viszi a játékporszívóját, és összehangyáz. :-) Egészen addig lelkesen vívja csatáját, amíg egy hangya rá nem mászik a zoknijára. Ugyanis abban a pillanatban kapitulál, s rohan hozzám lefelé görbülő szájjal, hogy azonnal szedjem le a hannnyát!

Tegnap délután elkocsikáztunk Dudarra. Két lányos háznál is jártunk. Ki tudja... ;-) De  Marcika kicsi szívében nem gyúlt új szerelem ...mindig csak Kókát emlegeti. (Pedig ha tudná, hogy hány kisfiúval csalja a bölcsiben. :-) ) Mindenesetre Marci jól eljátszott. Csupa olyan játék volt, amilyen neki nincsen (pedig van neki is vagy 2 játékboltnyi). Mindet ki kellett próbálnia.  Liza meg elnézegetett. Kicsit nyűgös volt, valószínű érezte a frontot, meg mind2 helyen jóval melegebb volt, mint minálunk, s ilyen pici babának ez nagyon sokat számít.
Most is kezd nyűgös lenni. Fene ebbe a vacak időbe... Marci meg mérgelődik, mert az előbb bejött Apa, majd kiment, s őt bennhagyta. Asszem kimegyünk, míg nem esik. Azonnal.

Szép Vasárnapot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése